Orange Effervescent Tablets 100mg. прегледај зголемено

Orange Effervescent Tablets 100mg.

Ново

Шумливи таблети! Од добро се бараше подобро...така да излегоа овие шумливи таблети, со моќно силно дејство, кои вашиот пенис ќе го остават во "железна" еректилна состојба дури и 24 саат после конзумирањето. Доволна е само мала сексуална возбуда, и вие сте подготвен за нова долга акција.

Начин на употреба: Една таблета се става во чаша ладна вода, која се раствора за 2 до 3мин. Се испива 30тина минути пред половиот однос.

Пакување: Седум таблетки (кршливи и на половинка) во кутија.

2,000 MKD

прегледи

нема коментари

напиши преглед

Orange Effervescent Tablets 100mg.

Orange Effervescent Tablets 100mg.

Шумливи таблети! Од добро се бараше подобро...така да излегоа овие шумливи таблети, со моќно силно дејство, кои вашиот пенис ќе го остават во "железна" еректилна состојба дури и 24 саат после конзумирањето. Доволна е само мала сексуална возбуда, и вие сте подготвен за нова долга акција.

Начин на употреба: Една таблета се става во чаша ладна вода, која се раствора за 2 до 3мин. Се испива 30тина минути пред половиот однос.

Пакување: Седум таблетки (кршливи и на половинка) во кутија.

напиши преглед