Акција! SXS Uomo Pheromone 20ml. прегледај зголемено

SXS Uomo Pheromone 20ml.

9371

Ново

Феромонски парфем за привлекување на женскиот пол. Едноставно се нанесува на телото како и секој друг парфем. Феромонот кој е во составот на парфемот допира до рецепторите кај жената и ја возбудува. 

1,400 MKD

-200 MKD

1,600 MKD

прегледи

нема коментари

напиши преглед

SXS Uomo Pheromone 20ml.

SXS Uomo Pheromone 20ml.

Феромонски парфем за привлекување на женскиот пол. Едноставно се нанесува на телото како и секој друг парфем. Феромонот кој е во составот на парфемот допира до рецепторите кај жената и ја возбудува. 

напиши преглед