ЉУБОВНА СОБА


Изнајмете луксузна еротска соба и релаксирано уживајте со саканото друштво.


На располагање ви се е LCD Sony телевизор (како и голем број на порно филмови), огромен удобен кревет, возбудлив ефект на огледала од сите страни, како и палета на секси играчки од нашата продавница.
Изнајмување за две до три особи во времетреање до 1час и 30мин. 1000ден. Изнајмување за четири лица 1500ден.Резервирајте на 070344942 или 023112111

Хигиената и дискрецијата се на највисоко ниво. Ќе ве молиме при посетата и вие да го имате на ум истото!

Работно време од 11 до 22 часот.