ВИДЕО КАБИНИ

Принципот е едноставен:
Си одбирате филм по ваш избор од порно клубот Валијант, ја изнајмувате и кабината.
За 1(еден) час = 150,00 (денари) + изнајмување на филмот што сте го одбрале 50,00 (денари), доколку сте пар се доплаќа 100,00 (денари).
НОВО! GLORY HOLE Жешка дупка!

Можете да дојдете соло или пак во пар и да уживате во филмот и интимата што ви ја пружа Валијант.

Комплетно уживање.

 

Работно време од 11 до 22 часот.