КИНО

Мини - киното Валијант можете да го најдете на бул.Партизански одреди бр.3 (спроти Соборниот храм).

Опремено е со Samsung 65" (1.5mx1m) UHD TV задна проекција, 16 удобни места за седење и филмови за сечиј вкус од секој жанр.

Влезница во киното чини 200,00 (двеста) ден. при што имате неограничено време за гледање за тој ден.

Атмосферата во Киното е пријателска и за геј популацијата. Хигиената е исто така на највисоко ниво. 


Работно време од 11 до 22часот.