ВИБРАТОР ШОУ

Вибратор шоуто се изведува во интерактивни кабина, каде што можете да ја запознаете нашата атрактивна старлета, и да ја прашате се што ќе посакате.

Разговорот го водите преку телефон и притоа ја гледате девојката преку непробивно стакло. Што се таа ќе направи за вас е резултат на вашата фантазија и шарм.


Жежок стриптиз во кабина, жешка мастурбација,вибратор шоу - 1000 ден 15 минути. За пар 1500 ден.

Работно време од 11 до 22 часот.