САДО МАЗО ШОУ

Специјално и екслузивно  за љубителите на БДСМ и ФЕТИШОТ, запознајте ја нашата Домино Дама!
ТИ! ТВОЈАТА ПОНИЗНОСТ  и НЕЈЗИНАТА  ВЕЛИЧЕНСТВЕНОСТ во нашето СМ студио. Во играта каде што болката преминува во страст осетете го нејзиниот камшик по вашиот грб. Научете да бидете послушни, бидејќи во спротивно најстрого ќе бидете казнети!ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: СМ - ШОУТО е наменето ИСКЛУЧИВО за луѓе кои знаат за што станува збор! 

СЕКСУАЛНИ ОДНОСИ СО ГОСПОДАРКАТА НЕ СЕ  ДОЗВОЛЕНИ! 


60 мин. 5000 ден. Закажување термин на: 02 312 111 или 070 344 942 од 13 – 22 часот.


Работно време од 11 до 22 часот.