Fifty Shades of Gray-Dildo Glass

6405

Ново

Дилдото е изработено од отпорно на удари боросиликатно стакло, може да се загрева или се лади за дополнителна стимулација. Тоа е исклучително хигиенски, издржлив и лесен за чистење, и е практично вечно!
Играчката има две различни страни, кои можете да го користите како за вагинална, така и за анална стимулација.

3,050 MKD

Технички податоци

Состав Кристал
Должина 19cm
Дијаметар 4cm

прегледи

нема коментари

напиши преглед

Fifty Shades of Gray-Dildo Glass

Fifty Shades of Gray-Dildo Glass

Дилдото е изработено од отпорно на удари боросиликатно стакло, може да се загрева или се лади за дополнителна стимулација. Тоа е исклучително хигиенски, издржлив и лесен за чистење, и е практично вечно!
Играчката има две различни страни, кои можете да го користите како за вагинална, така и за анална стимулација.

напиши преглед