Ново Намалена цена! We Vibe прегледај зголемено

We Vibe

Ново

Безжичен мастурбатор кој ќе ви овозможи огромно задоволстово. Можете да ја контролирате вибрацијата со далечинското и дополнително да ја заголемувате возбудата. 

6,300 MKD

-500 MKD

6,800 MKD

Технички податоци

Состав Силикон

прегледи

нема коментари

напиши преглед

We Vibe

We Vibe

Безжичен мастурбатор кој ќе ви овозможи огромно задоволстово. Можете да ја контролирате вибрацијата со далечинското и дополнително да ја заголемувате возбудата. 

напиши преглед