Dildo So Real 8 inch

Ново

SO REAL е фантастично дебело и долго дилдо, изработено од мек силикон. Карактеристичната кожа боја и изразитата венозност го прави да изгледа уште пореално. Долниот дел е вдлабнат, за да со помош на вакум се фиксира на било каква мазна површина. Го препорачуваме за сите кои сакаат, евтино а квалитетно.

1,850 MKD

-650 MKD

2,500 MKD

Технички податоци

Состав Силикон
Должина 20cm
Дијаметар 5.5cm

прегледи

нема коментари

напиши преглед

Dildo So Real 8 inch

Dildo So Real 8 inch

SO REAL е фантастично дебело и долго дилдо, изработено од мек силикон. Карактеристичната кожа боја и изразитата венозност го прави да изгледа уште пореално. Долниот дел е вдлабнат, за да со помош на вакум се фиксира на било каква мазна површина. Го препорачуваме за сите кои сакаат, евтино а квалитетно.

напиши преглед